Οκτώβριος: μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Ας αναλογιστούμε ότι έχουμε σχεδόν 1.700.000 νέες ασθενείς ετησίως σε όλο τον κόσμο και 6.000 νέες ασθενείς ετησίως στην Ελλάδα.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στις γυναίκες παγκοσμίως.

Για τον καρκίνο του μαστού όμως, δεν χρειάζεται ο φόβος, χρειάζεται μαστογραφία.

Στο ιατρείο ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ γνωρίζουμε ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν βασική προυπόθεση για τη διατήρηση της υγείας μας. Ο καρκίνος του μαστού όταν εντοπίζεται στα πρώτα στάδια μπορεί να ιαθεί πλήρως.

Ενημερωθείτε, εξεταστείτε και διαγνωστείτε έγκαιρα, είναι στο χέρι σας.

 

Εμείς για εσάς

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης και της προσπάθειάς μας για διαρκή βελτίωση και καινοτομία, εγκαταστήσαμε στο νέο μας Ακτινολογικό Εργαστήριο τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο τρισδιάστατο μαστογράφο Senographe Pristina Digital Breast Tomosynthesis της εταιρείας GE Healthcare. Δείτε περισσότερα εδώ.

  • Είναι το μοναδικό σύστημα τομοσύνθεσης, που έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό(FDA) για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. (decision date 03/03/2017)
  • Η δόση ακτινοβολίας είναι ακριβώς ίδια (isodose) με την ψηφιακή 2D μαστογραφία.
  • Για πρώτη φορά, η μαστογραφία με τομοσύνθεση, γίνεται ως πρώτη εξέταση του μαστού και όχι ως συμπληρωματική της 2D ψηφιακής μαστογραφίας, λόγω της χαμηλής ακτινοβολίας του μαστογράφου μας.

 

Η τομοσύνθεση ή αλλιώς Τρισδιάστατη (3D) μαστογραφία αποτελεί καινοτομία στην ανίχνευση του καρκίνου του μαστού. Είναι μια νέα τεχνική, εξέλιξη της ψηφιακής (2D) μαστογραφίας και αναγνωρίζεται διεθνώς ως το παρόν και το μέλλον στην απεικόνιση του μαστού.

Η καινοτομία της τομοσύνθεσης είναι ότι εξασφαλίζεται η απεικόνιση του μαστού σε 40-80 τομές, έναντι μόλις 2-4 τομών στη ψηφιακή (2D) μαστογραφία.

Ως αποτέλεσμα έχουμε άριστη εικόνα του μαστού, των πιθανών κακοηθειών και κάθε τύπου αλλοιώσεων. Σε συνδυασμό με την εξέταση με υπερήχους το ποσοστό ανίχνευσης του προσυμπτωματικού καρκίνου του μαστού γίνεται πλέον πολύ υψηλό.

 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 

Για να κάνουμε τα λόγια και το νόημα του Οκτώβρη πράξη παρέχουμε:

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

για τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στο ΝΕΟ μας ακτινολογικό εργαστήριο

 

Με κάθε εξέταση ψηφιακής τρισδιάστατης μαστογραφίας

ο υπέρηχος μαστών γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

 

espa logo

© BioANALYSIS Design mindthemap | Development yiota vergo