Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Bio ANALYSIS, ιδρύσαμε τον Σεπτέμβριο του 1996 ως Μικροβιολογικό Εργαστήριο, αναπτύσσοντας ένα υπερσύγχρονο, πλήρως αυτοματοποιημένο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας.

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η συνεχής βελτίωση αποτελεί διαρκή στόχο του διαγνωστικού μας ιατρείου. Η ανάπτυξη από το 2000 της Τράπεζας Κρυοσυντήρησης (κατάψυξης) σπέρματος, μοναδική επίσημη Τράπεζα στη Δυτική Ελλάδα, εντάσσεται στο πλαίσιο αυτό. Αφορά δωρεά σπέρματος μεταξύ συντρόφων και έχει στόχο τη θετική μας συμβολή στην επιτυχή αναπαραγωγική προσπάθεια των ζευγαριών και στην διατήρηση της ικανότητας και του δικαιώματος να τεκνοποιήσουν.

Διανύοντας την τρίτη δεκαετία και υλοποιώντας το όραμά μας για ανάπτυξη, διαρκή βελτίωση και καινοτομία, αναπτύξαμε το πλέον ψηφιακό εργαστήριο ακτινολογίας με νέας γενιάς πλήρως και αμιγώς ψηφιακό εξοπλισμό. Θέτουμε έτσι τη νέα γενιά ψηφιακής τεχνολογίας του σήμερα στη διάθεση της ιατρικής, ως πολύτιμο και αναγκαίο εργαλείο στην ιατρική διάγνωση και λήψη ιατρικών αποφάσεων. Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι κλινικοί ιατροί όσο και οι εξεταζόμενοι θα αγκαλιάσουν τον νέο σύγχρονο και καινούργιο εξοπλισμό που θα αποτελέσει όπλο στα χέρια τους.

Η προσωπική σας ιατρική φροντίδα ξεκινά εδώ.

Η σχέση μας μαζί σας παραμένει μια βαθύτερη σχέση εμπιστοσύνης. Δεχθήκαμε με αγάπη τον κόσμο και σταθήκαμε δίπλα του σαν άνθρωποι και σαν ιατροί. Για μας οι εξεταζόμενοι δεν είναι αριθμοί. Πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μαζί σας μια σχέση μακροχρόνια. Σήμερα, είμαστε υπερήφανοι για τη ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ που έχει μια γενική αποδοχή και στήριξη του κόσμου, δίνοντάς μας την ηθική ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό για να συνεχίσουμε σταθερά και με συνέπεια το έργο μας.

Τι να περιμένετε από εμάς;

  • Αξιόπιστα αποτελέσματα
  • Προσωπική επαφή & ιατρική υποστήριξη
  • Επιστημονική & τεχνολογική υπεροχή
  • Συμφέρουσες τιμές
  • Τάχιστη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της πρωτοβάθμιας υγείας που παρέχουμε.

 

Βασίλης Δ. Λουλέλης
Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος